Adventi Udvar a Kvártélyházban

adventi_2012December 5-től adventi kézműves udvar várja a karácsonyra készülődőket a zalaegerszegi Kvártélyházban, ahol színes programok, ünnepi italok és falatok varázsolnak meghitt hangulatot.

Az udvarban  kézművesek kínálják portékáikat, lehet forralt bort inni,sültgesztenyét enni, délutánonként pedig a színpadon óvodások, diákcsoportok, énekkarok, táncosok, a város kulturális életének szereplői  szórakoztatják egy-egy adventi műsorszámmal a vásár közönségét.

Kiváló minősítést kapott az Egerszeg Fesztivál

muveszeti_kivalo_2012Kiváló Minősítésű Művészeti Fesztivál besorolást kapott az Egerszeg Fesztivál a Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program Szakmai Intéző Bizottságának elbírálása alapján. Ezzel a megyeszékhelyi rendezvény többek között: a Bajai Halfőző Fesztivál, a Művészetek Völgye és a Savaria Történelmi Fesztivál rangját érdemelte ki.  

Véget ért az V. Belvárosi Szüret (Videó)

http://www.youtube.com/v/LwbORi-QcM0?version=3&hl=hu_HU&rel=0 

Elkezdődött a Belvárosi Szüret (Videó)

http://www.youtube.com/v/EOLsKHS9Rs0?version=3&hl=hu_HU&rel=0

Belvárosi Szüret a KultúRandevúban (Videó)

Pénteken kezdődik a Belvárosi Szüret. A programokról Tompa Gábor beszélt a Zalaegerszegi Televízió KultúRandevú címú műsorában.

Belvárosi Szüret ötödször is (Videó)

Augusztus 31-től szeptember 2-ig rendezik Zalaegerszegen az V. Belvárosi Szüret és Zalai Teríték c. rendezvénysorozatot, melyhez ezúttal a Sohollári Vadászati Évadnyitó is kapcsolódik. Az ételkülönlegességekről négy megyeszékhelyi vendéglátóegység is gondoskodik.

V. Belvárosi Szüret és Zalai Teríték

V. Belvárosi Szüret és Zalai Teríték 2012. augusztus 31-szeptember 2-ig Zalaegerszegen.

Zalai Vadászati Évadnyitó

2012. szeptember 1. Sohollár

Szent István Napi Ünnepség Keszthelyen

Keszthely Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a 2012. augusztus 18-20 között megrendezésre kerülő Szent István napi ünnepségsorozatra.

The Hungarian Blues Brothers

http://www.youtube.com/v/yVucMuSTAfw?version=3&hl=hu_HU&rel=0

Film a XVIII. Egerszeg Fesztiválról

 http://www.youtube.com/v/oj6GfFdnVGM?version=3&hl=hu_HU&rel=0