Vers és prósza (Videó) 2012-05-14

 http://www.youtube.com/v/_1_7nDaiUcY?version=3&hl=hu_HU&rel=0

Meghívó - 2012. március 15.

Városi Ünnepség az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc tiszteletére 
Időpont: 2012. március 14-15.
Helyszín: Zalaegerszeg

Jótékonysági gálaest a színházban

Jótékonysági gálaestet rendeznek a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány javára november 13-án 19 órától a Hevesi Sándor Színházban. Az est házigazdája Besenczi Árpád színházigazgató, a konferanszié pedig Farkas Ignác Jászai- díjas színművész lesz.

Központban a Szüret

Minden eddiginél többen vettek részt a IV. Belvárosi Szüreten. A
háromnapos rendezvényen a legfinomabb zalai borokból kóstolhattak a
fesztiválozók. Emellett könnyű zenei koncertek színesítették a belvárosi
éjszakákat.

Szent István Napi Ünnepség Keszthelyen

A Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. Szent István Napi Ünnepi rendezvényt szervez Keszthelyen.

Sikeres a Kvártélyház

Zalaegerszeg - Idén is sikeres a kvártélyházi évad. Az eddigi 14 előadást több mint 3000-en látták. Szinte minden estén garantált a teltház. Az időjárás sem változtat ezen. Eddig mindössze egyetlen bemutatót kellett félbeszakítani eső miatt.

Játék a kastélyban

Egy véletlenül kihallgatott intim párbeszéd, egy nagy szerelmi csalódás, egy mesteri magyarázat, briliáns humor - és a végén mindenki boldog; a szereplők színműírók és színészek, a mulatságos bonyodalmak örök konfliktusokból fakadnak, megoldásuk mégis egyszeri és különleges. Röviden ez Molnár Ferenc Játék a kastélyban című vígjátéka - amelyet pénteken este mutatnak be a Kvártélyházban.

Műsorváltozás!

Műsorváltozás!

Kedves Látogatók, Kedves Nézők!

A padlással nyitott a Kvártélyház

A padlással nyitotta meg kapuit csütörtökön este az idén ötéves Kvártélyház. Az előadás előtt Balaicz Zoltán alpolgármester és Tompagábor Kornél a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a szabadtéri színház közönségét.

Indul az évad a Kvártélyházban (Videó)

Július 7-én Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter az előző évekről is jól ismert félig mese - félig musicaljével, A padlással indul az évad a Kvártélyházban. Öt saját bemutatóval, valamint Für Anikó esttel várja idén a kultúra kedvelőit a szabadtéri színház. Az új darab, Molnár Ferenc: Játék a kastélyban című vígjátékának olvasópróbája a napokban kezdődött. A részletekről Tompagábor Kornéltól, a Kvártélyház igazgatójától érdeklődtünk.