A padlással kezdődik a Kvártélyház

Július 7-én Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter félig mese – félig musicaljével, A padlással indul az évad a Kvártélyházban. Öt saját bemutatóval, valamint Für Anikó esttel várja idén a kultúra kedvelőit a szabadtéri színház. Az új darab, Molnár Ferenc: Játék a kastélyban című vígjátékának olvasópróbája a napokban kezdődött.

Kezdődik az 5. évad a Kvártélyházban

Idén nyáron is tartalmas kikapcsolódást ígér a színházbarátoknak a Kvártélyház. Az 5. évad ezúttal A padlás című félig mese- félig musicallel indul július 7-én, amit még 6 alkalommal láthat a közönség. A Kvártélyház összesen 25 előadással, és 6 produkcióval várja a színházbarátokat - Molnár Ferenc Játék a kastélyban című anekdotáját egyenest meglepetésnek szánják. A részletekről a Zalaegerszegi Televízió honlapján, valamint a két jegyárusító helyen, a Tourinform Irodán és a Dísz téren tájékozódhatnak az érdeklődők.

Köszöntő

Kedves Látogató!

Köszöntjük a Kvártélyház megújult weboldalán!
Az oldal a designváltás mellett teljesen új struktúrát is kapott, részletes program menüvel, melyből közvetlenül elérhetők az előadások és a hozzájuk kapcsolt galériák.
A Kvártélyház előadásain kívül egyéb rendezvényeinkről is tájékozódhatnak az Események menüpont alatt, illetve a programnaptárban.
Hamarosan kerülnek fel képek és videók is az oldalra, új tartalmakkal, hírekkel, információkkal folyamatosan bővül, frissül a lap, ezért érdemes rendszeresen visszalátogatni hozzánk.

Zalai Hírlap melléklet - 2011. június 30.

Figyelmükbe ajánljuk a 2011. június 30-án megjelenő Zalai Hírlap mellékletünket!
Továbbá keressenek minket a sajtóban, látogassák honlapjainkat, a www.kvartelyhaz.hu-t és a www.egerszegfesztival.hu-t, kövessenek minket a Facebook-on, illetve Zalaegerszeg Megyei Jogú Város hivatalos honlapján, a www.zalaegerszeg.hu oldalon!

A jegyárusítást megkezdtük!

A Kvártélyház előadásaira a jegyárusítást megkezdtük 2011. június 16-án, csütörtökön.
A jegyek megvásárolhatók a Tourinform irodában és a Dísz téri jegyárusító pavilonban.